Terug naar Toen Festival 2019
21 september 2019 13:00
Thuishaven Festivalterrein
18+
90's, 00's
Buy
Wij weten het al langer (zo’n 12,5 JAAR om precies te zijn), maar de 90’s en 00’s zijn BACK en eigenlijk nooit weggeweest. Al bijnaaa 13 jaar gaan wij terug in de tijd waneer het stoer was voor mannen bandana's te dragen en vrouwen flauwvielen op de hits van de Backstreet Boys. Daarom vinden we het tijd voor: HET-ALLEREERSTE-TERUG-NAAR-TOEN-FESTIVAL!!! πŸ₯‡

Nog niet eerder was er zo’n groots teruggooi festival in Amsterdam, ZIN IN! En omdat dit onze eerste keer is, wilden we het extra special maken. Daarom hebben we niet één, niet twee, maar DRIE (!!) STAGES met beukers van DJ’s & artiesten die de lekkerste platen uit hun mouw schudden en het terrein van Thuishaven laten schudden als nooit tevoren πŸ’ƒ


πŸŽ‰ πŒπ€πˆπ 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄 by Terug Naar Toen πŸŽ‰
Hier moet je zijn voor yours truly. We graaien diep in onze platentassen om jullie te verrassen met songs waarop je waarschijnlijk voor het eerst tongzoende. Een finger-lick’n-good line-up met veel live artiesten!


πŸŽͺ 𝐃𝐄 𝐓𝐄𝐍𝐓 by Rewind πŸŽͺ
Warm jezelf op met de lekkerste Oldschool Hip-Hop en R&B beats in de tent van Rewind en laat zien hoe los je heupjes zijn geworden in de zomer van β€˜19!


🌸 𝐃𝐄 π‹πŽπŽπƒπ’ by Happy Feelings 🌸
Je hoort hier je lievelingsgappies van Happy Feelings de lekkerste tunes uit de speakers pompen tijdens de Flower Power editie! Een heerlijke muzikaal genot van Disco parels en House classics!


🎈 𝐋𝐀𝐀𝐓𝐒𝐓𝐄 πˆππ…πŽ 🎈
Terug Naar Toen Festival 2019
Thuishaven, Amsterdam
21 september 2019
Lockers aanwezig
Munten voor eten & drinken: pin & cash
Navigatieadres: Contactweg 68
Parkeren: GRATIS in de buurt van het terrein
Laat je hakken thuis, kom op je sneakers en doe ze eventueel in de lockers: zand onder de voetjes!
Kaartje over? Verkoop veilig je ticket via Ticketswap
18+ ID VERPLICHT!

#Vroegerwasallesbeter

WE ZIEN JULLIE ALLEMAAL DAAR LIEVERDS 😍