Sushi & Asian Street Food Festival JOY - Maastricht
14 september 2018 16:00
Onze Lieve Vrouwewal
Food
Free
Sushi & Asian street food festival JOY is een rondreizend walhalla waar je kunt genieten van overheerlijke sushi en meer!

Een weekend lang tovert Festival JOY het prachtige Stadspark (bij het bruggetje bij de Onze Lieve Vrouwe Wal) van Maastricht om tot een bruisend openluchtrestaurant met een Asian twist. Geniet van de lekkernijen die Azië te bieden heeft zoals o.a. noodles, bao buns, yakitori, dim sum, sushi en ijsrolletjes.

Al deze smaakvolle streetfood bites kunnen worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar. Alle zintuigen worden geprikkeld in het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

Sushi & Asian street food festival JOY biedt meer dan alleen een nieuwe smaaksensatie of een herinnering aan je favoriete vakantie-snack, ook de activiteiten dragen bij aan een uitgelaten sfeer; boek een kamer in het karaoke hotel, daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak.
Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

Sushi & Asian street food festival JOY kenmerkt zich door een typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een verrassende ontdekkingsreis en waan je een weekend lang in Azië.


SUSHI & ASIAN STREET FOOD FESTIVAL JOY – MAASTRICHT - STADSPARK
14 t/m 16 september 2018


Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 - 21.00 uur