SPOETNIK On a new mission: Find Planet Techno
18 mei 2019 22:00
Cultuurspinnerij De Vasim
18+
Techno
Buy
Spoetnik gaat op een nieuwe missie op zoek naar Planet Techno.

Ruimtetoeristen zijn welkom om mee te gaan op een intergalactische reis vanuit lanceerbasis de Vasim op 18 mei 2019.

Sterren van de avond zijn Resist-Ohr, een project van Anne Gelfei & David Merlino (a.k.a. Pet Duo). Het Braziliaanse DJ-team maakt furore met hun show waarin futuristische outfits en spacebrillen een weerspiegeling zijn van de techno die zij draaien. Wordt meegesleept met een indrukwekkende extra-terrestrische performance.

Vanuit Zwitserland is er een buitenaards signaal opgepikt. Markova, de bevlogen resident van Raumstation maakt voor de tweede keer een landing in Nijmegen. Bekend bij onze Oosterburen, waar ze bij Nature One, Oxa, Rohstofflager en Schlaflos draait, Markova staat garant voor techno wat niet van deze wereld lijkt te zijn.

Kosmonaut Jesse Marcinski is verantwoordelijk voor de lancering van de avond. Als kapitein van Lariekoek weet hij als geen ander je in hogere sferen te brengen.

De wetenschappelijke ondersteuning van de missie is in handen van Collider die de avond zullen verrijken met een oerknalexperiment. De hybride act van Jan Liefhebber en Jeane Isadou wordt enthousiast ontvangen, ervaar het zelf!
Resistohr
Markova CZ
Collider
Jesse Marcinski
Jan Liefhebber
Jeane Isadou