101194 Sneeuwbal Winterfestival 2020
25 januari 2020 14:00
Utrecht Centrum
18+
Techno, House, Après-ski
Buy
𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒
Winnen is deze editie van Sneeuwbal Festival belangrijker dan meedoen…. Gelukkig ben jij met een Sneeuwbalkaartje in je vleugels al snel een Ping’winner🐧! Kaartjes hengel je binnen via www.sneeuwbalfestival.nl/tickets.

𝐋𝐈𝐍𝐄-𝐔𝐏
DE RUIGE PISTE
(In alfabetische volgorde)
Anna Reusch
Egbert b2b Secret Cinema
Enrico Sangiuliano
Klangkuenstler
Jayzo
Joyhauser

DE WOESTE HELLING
(In alfabetische volgorde)
Brooks
Deepend
Kim Kaos
La Fuente
Steff Da Campo
Trobi

DE BEHAAGLIJKE HUT
(In alfabetische volgorde)
Anfisa Letyago
De Sluwe Vos
Jesse Maas
Luuk van Dijk
Pablo Discobar Soundsystem
Relativ

𝐖𝐈𝐄 𝐖𝐈𝐍'𝐓𝐄𝐑
Zoals je van Sneeuwbal Winterfestival gewend bent doen ook je favoriete artiesten hun stinkende best om op het hoogste trapje van het erepodium te komen. In vijf verwarmde en overdekte area’s veroorzaken zij een lawine van stomende beats. Warm jezelf op met techno op De Ruige Piste en De Behaaglijke Hut, laat je meenemen op de lekkerste housetracks van De Woeste Helling, feest mee in de Dolle Iglo of haal je duits op in Après-Ski café de Scheve Schaats.

Natuurlijk kan het op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Hul je in je foutste skipak of zet je sneeuwbril op en glij op je buik of juist achterstevoren van de sneeuwhelling…Je knorrende maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld.

Daarnaast valt er naast de prijs voor de beste dansmoves ook op de rest van het terrein genoeg te winnen met de Sneeuwbal winterspelen. Cheer jouw team bij elkaar en ga de strijd aan op Sneeuwbal Winterfestival 2020… Want iedereen weet: álles is een wedstrijd 🏁!