Royaal Kabaal 2019
27 april 2019 13:00
Balkenhaven
18+
Hardcore
Buy
๐™๐™ค๐™ฎ๐™–๐™–๐™ก ๐™†๐™–๐™—๐™–๐™–๐™ก ๐™œ๐™–๐™–๐™ฉ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฅ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ง ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™‚๐™๐˜ผ๐™๐™„๐™Ž ๐™€๐™‰๐™๐™๐™€๐™€* ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™ ๐™ ๐™š ๐™๐™ค๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™จ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐˜ฝ๐™†๐™…๐™‰ ๐™š๐™ฃ ๐˜ฟ๐™–๐™ง๐™ ๐™ง๐™–๐™ซ๐™š๐™ง

Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enigste hardere stijlen koningsdagfestival met GRATIS ENTREE.

๐Ÿ‘‘ ๐—š๐—จ๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก๐—ง๐—˜๐—˜ ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ
Om verzekerd te zijn van een ticket werken we met een guarantee ticket systeem. Koop 4 tokens en een WC bandje (ter waarde van โ‚ฌ16 ex fee) in de voorverkoop en je krijgt gratis toegang tot het festival van 13:00 tot 23:00. De eerste 4 bier of wijntjes heb je dus al direct in de pocket bij entree van het festival.

๐Ÿ‘‘ ๐—™๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ + ๐—”๐—™๐—ง๐—˜๐—ฅ (๐Ÿญ๐Ÿฌ+๐Ÿณ ๐—จ๐—จ๐—ฅ ๐—™๐—˜๐—˜๐—ฆ๐—ง)
Het event duurt 11 + 6 uur lang in de vorm van een indoor & outdoor festival + after. Vanaf 13:00 tot 23:00 is het festivalterrein bestaande uit 1 outdoor stage en 2 indoor stages open. Na 23:00 zal het feest zich indoor voortzetten in de vorm van een dikke after

Ben je dus na 23:00 nog niet uitgefeest en wil je door tot 06:00 in de ochtend? Koop dan een guarantee combi ticket voor โ‚ฌ26,00 ex presale fee! Hiermee ben je ook verzekerd van entree op de after. Koningsdag valt dit jaar op een zaterdag dus iedereen is de volgende dag vrij!

๐Ÿ‘‘ ๐—•๐—ž๐—๐—ก & ๐——๐—”๐—ฅ๐—ž๐—ฅ๐—”๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐—›๐—ข๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ฆ
Naast de gratis entree pakt de organisatie ook uit op het gebied van line-up. Op de Royaal Kabaal stage vind je o.a. Warface, D-Sturb, E-Force, Delete & Rebelion. BKJN is uitgenodigd om de hardcore stage te hosten. BKJN brengt een ram volle line-up waarop artiesten zoals Partyraiser, Dr. Peacock, Cryogenic, DRS en vele andere te vinden zijn.

Voor de Freestyle stage is Darkraver de aangewezen persoon om samen met zijn vrienden zoals Outsiders, Bass-D & Dr. Rude de freestyle op zijn kop te zetten!

๐Ÿ‘‘ ROYAAL KABAAL STAGE

๐Ÿ‘‘ BKJN HARDCORE STAGE

๐Ÿ‘‘ DARKRAVER FREESTYLE STAGE

๐Ÿ‘‘ ๐—ฉ๐—œ๐—ฃ ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ
Wil jij royaal genieten als een koning dan hebben we de perfecte oplossing! Iedere stage heeft zijn eigen VIP-deck. Daarnaast kom je naar binnen via een aparte VIP ingang en heeft de mainstage zijn eigen VIP toilet. Tickets zijn online beschikbaar voor slechts โ‚ฌ36 ex fee. Ook deze tickets zijn in te ruilen tegen 4 tokens en een WC bandje.

๐Ÿ‘‘ ๐—ฃ๐—˜๐—ก๐——๐—˜๐—Ÿ๐—•๐—จ๐—ฆ
Met koningsdag wil je natuurlijk een biertje of wijntje drinken. Dat kan als je met het openbaar vervoer reist. Speciaal op Koningsdag rijdt er tussen Amsterdam Sloterdijk en Zaandam Station gedurende de hele dag een aantal pendelbussen. Retourtickets zijn slechts โ‚ฌ6 ex fee en zijn online te koop.
โ‚ฌlitโ‚ฌ
Angernoizer
Bass-D
Chaotic Hostility
Cryogenic
D-Sturb
Darcon Inc.
Delete
Dopex
Dr Rude
Dr. Peacock
DRS
E-Force
Genius
Hard Effectz
Krowdexx
La Ravage
Luminite
Malice
MC Democian
MC No-ID
MC Ruffian
Mr. Ivex
N-Vitral
Ncrypta
Neroz
Nowaxx
Outsiders
Partyraiser
Physika
Rebelion
Rejecta
Ruffian
Super Trash Bros.
System Overload
The Darkraver
The Viper
Warface