RGB Silent Disco XL Editie!
12 oktober 2019 22:00
Effenaar
18+
RnB, 80's, Hits
Buy
De vetste Silent Disco van Eindje komt terug naar de Effenaar!

Na een dikke uitverkochte editie tijdens kerst komen de boys & girls van de RGB silent disco terug naar de grote zaal! Gewapend met honderden koptelefoons, de beste dj teams en een flinke dosis gekkigheid gaan ze onze zaal omtoveren tot een grot van meezingen, dansen en sjansen.

In de aankomende weken gaan we de kanalen aankondigen, het wordt leuk, het wordt van alles maar het wordt vooral genieten met z'n alle, zorg dat je erbij bent!

► KANALEN ►

❤️ ROOD: Stranger 80's Things ❤️

Ben jij ook helemaal Ondersteboven van de 80’s? Dan ben je bij dj Duff Sinclair aan het goede adres. Zijn platen zijn namelijk heter dan de Sauna Test. Zet je koptelefoon op Eleven en zing en dans mee met de dikste 80’s kneiters. Hawkins was nog nooit zo gezellig!

💚 GROEN: HONEY 💚

Deze boys komen speciaal voor jullie naar Eindhoven, de honingbijtjes uit Amsterdam komen met de lekkerste R&Bee (hihi) om jullie te laten grinden, dansen en genieten. Maak je klaar om lekker te plakken!

💙BLAUW: Biki90's Party & Bullshit 💙

Er is maar een team wat echt weet wat feesten is en dat is natuurlijk Biki90! Verwacht gekkigheid, meezingers, en vleugje fout en alle platen waar je gru-we-lijk los op kunt gaan.