Rauwkost Festival
26 januari 2019 16:00
Willem Twee Poppodium
18+
Art, Other, Food
Buy
Op 26 januari 2019 laat jong Den Bosch zich van z'n rauwe kant zien in het laatste rauwe randje van de stad: In vier oude fabrieken in de spoorzone worden op maar liefst 7 binnenlocaties én buiten de vetste concerten, expo's en feestjes gefabriceerd. Dat wil je voor geen stuiver missen natuurlijk..

WAT IS RAUWKOST?
RAUWKOST is een splinternieuw muziekfestival in het laatste rauwe stukje van Den Bosch. Deze bonte uitmarkt laat je kennis maken met alle uithoeken van de spoorzone en geeft je een overzicht van het actuele activiteitenaanbod in de stad.

Jonge ondernemers, artiesten en makers laten het rauwe randje van de stad zien en horen. In vier oude fabrieken maak je kennis met muziek en kunst van alle soorten en maten: verrassende bandjes, toffe expo's en feestjes tot in de late uurtjes.

De eerste namen zijn bekend en de kaartverkoop is gestart! We werken aan een super vet programma met lokale partners en concepten, ingebed in een gespreid bedje van vers aanstormend talent en doorgewinterde bands met een rauw randje. De eerste namen zijn alvast om je lippen bij af te likken:

KNARS(etand), 45ACIDBABIES, Ploegendienst, La Jungle, This is Lovski (voorheen Project Raijka), Black Acid, Nona, PingPongPoëzie, It It Anita, STADT, Go March, No metal in this battle, BISON BISOU, Searching For Relief, Raylin, Luminyx, LEMNISCATE, WILD organ & drums.

Er volgt nog veel meer!

KOM MAAR OP MET JE IDEE!
Heb jij zelf een gaaf festival idee? Een concept voor een decor, een feestje, een expo of een debat? Je kunt het zo gek niet bedenken, want voor RAUWKOST is niks gek genoeg. deel je idee via meedoen@rauwkost.online In samenwerking met Cityboost gaan we jou dan begeleiden 0m je idee te realiseren.