Pure Markt - Hilversum
15 september 2019 11:00
Gijsbrecht van Amstelstraat
Food, Live muziek, Markt
Free
Op de Pure Markt vind je ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food. Zij kunnen je informeren over de ingrediƫnten, herkomst en het productieproces van hun product. Niet alleen voor je boodschappen ga je naar de Pure Markt, maar ook voor een sappige burger, frisse oester, koud biertje of een heerlijk stukje taart met koffie. Kom lekker zitten op onze gezellige terrassen, picknicken in het gras, luisteren naar live muziek terwijl de allerkleinste een rondje zweeft in de leukste zweefmolen van Nederland. Je vindt onze zondagsmarkt op bijzondere, groene, autovrije locaties in en rondom de Randstad. Onze markt bestaat uit ongeveer 70% food en 30% non-food.

Gijsbrecht van Amstelstraat en Hilvertsweg, Hilversum
De Gijsbrecht is in het Hilversumse een begrip. De mooie straten, kenmerken zich door bijzondere winkels en de dorpse sfeer. Kleine winkeltjes met mooie en unieke artikelen. Alles is vertegenwoordigd op de Gijsbrecht, gepresenteerd op een gastvrije manier, waar de klant zich weer koning voelt. De Gijsbrecht kenmerkt zich door haar persoonlijke benadering, intieme en open sfeer en kleine zelfstandige ondernemers. Laat je omarmen en proef de Gijsbrecht. De plek waar je winkelt met passie.

Gijsbrecht van Amstelstraat tussen Bosdrift en Neuweg en Hilvertsweg tussen Irisstraat en Begoniastraat. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en fiets.