Metz on the Beach
15 juli 2018 16:00
beachclub View Rockanje
18+
House
Buy
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de ‘outdoor’ editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten. We gaan uit van mooi weer en mocht het tegenvallen (waar we uiteraard niet vanuit gaan) dan zorgen we daar uiteraard ook voor. Nu al zin in, nu al zin in de zomer!

Zoals gezegd, zoals gedaan. Metz gaat op deze zonnige zondag ‘outdoor’ bij onze vaste locatie aan de Tweede Slag in Rockanje. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt ‘The Real House Event’ de kust over met het leukste publiek, de beste dj’s en natuurlijk nog veel meer kwaliteit.

LINE-UP MET OA DJ RAE (UK)
Speciaal vanuit de UK laten we een vertrouwd, internationaal gezicht overvliegen met ook nog eens een gouden stem: DJ RAE! Met een live set gecombineerd met haar zinderende vocalen, hebben we op veler verzoek deze wonderschone dame weer terug gehaald naar Metz voor de enige echte zomerse editie. Een beetje Ibiza in Rockanje zeg maar... Tof! En om het helemaal af te maken komt ook nog eens Benny Rodrigues langs voor een energieke set zoals alleen hij dat kan… fijn dat hij nog een plekje kon maken in zijn drukke (festival)agenda!

Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma, komt Kim Kaos weer terug naar de plek waar het voor haar allemaal begon en host MC Patrick Brown de dag met stem.

EARLY BEACH TICKETS UITVERKOCHT
De eerste ‘early beach tickets’ zijn allemaal al uitverkocht. Metz in Rockanje leeft als nooit tevoren! Reguliere kaarten kosten 17,50 (ex fee) en kunnen online besteld worden via metzevents.nl

Last but not least: Metz in Rockanje is de laatste jaren in de voorverkoop uitverkocht. Wij adviseren iedereen dan ook om op tijd zijn of haar kaartje aan te schaffen, voordat het te laat is. Vol is ook echt vol! Tot zondag 15 juli!
DJ Rae
Benny Rodrigues
Chris Rox
Jasper Clash
Kim Koas
MC Patrick Brown