Lepeltje Lepeltje Apeldoorn 2019
17 mei 2019 14:00
Beekpark
Food, Live muziek, Markt
Free
Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt de vijfde editie van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn! De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu houdt van klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei kun je in Beekpark tafelen met je vrienden, en zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

­čŹ╣ENTREEBEKER­čŹ╣
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor ├ę├ęn muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje.
Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt.
Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

­čĽ░OPENINGSTIJDEN ­čĽ░
Vrijdag: 14:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 22:00