LelySTART 2018
14 september 2018 19:00
Agora Theater
Pop, Reggae, Nederlandstalig
Free
LelySTART is de start van het nieuwe culturele seizoen. Dat vieren Agora, Kubus, Flevomeer Bibliotheek, Underground en City marketing Lelystad samen met de inwoners van Lelystad. Een evenement waar jong en oud op af komt: muziek, theater, dans, film en lekker eten!

Update 29-06-2018: Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes
Martijn Fischer komt naar LelySTART. Samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – zingt hij de grootste hits van André Hazes.

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen. Martijn Fischer is populair in Lelystad. De afgelopen drie jaar speelde hij altijd in een uitverkocht Poppodium Underground.

Update 28-06-2018: No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Jamming”, “Get Up, Stand Up”, “Three Little Birds” etc etc. Deze grootheid heeft eigenlijk geen intro meer nodig. Iedereen weet wie Bob Marley is…

Voor een fantastisch eerbetoon hebben The Rootsriders hun handen ineen geslagen en eren deze reggaeheld op een uitstekende en zeer professionele manier. Muzikaal perfect, zangtechnisch subliem en qua sfeer fantastisch! Ze worden ook niet voor niets gezien als de Beste Europese Bob Marley Tribute Band! Deze Caribisch / Nederlandse band neemt je terug naar de tijd dat reggae hoog aan het vaandel stond door middel van 1 man… BOB MARLEY!

Update 08-05-2018: Op zaterdagavond 15 september is Nielson terug van weggeweest en dat met een hele nieuwe sound die elektronischer, internationaler en volwassener is. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en de nummers zijn persoonlijker dan ooit zo ook te horen op zijn nieuwe single Diamant. Hij brak door door zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar nu 6 jaar later is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en dat gaat gepaard met de clubtour ‘Diamant’.
Martijn Fischer
The Rootriders
Nielson