Event cancelled
100498 LatinVillage Festival 2020
15 augustus 2020 13:00
Recreatiegebied Spaarnwoude
18+
Afro, Dancehall, Eclectic
Buy
LatinVillage Festival is een tweedaags festival dat elk derde weekend van augustus wordt gehouden op het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude (regio Amsterdam).

LatinVillage Festival bestaat al meer dan 15 jaar en begon ooit als het razend populaire salsafeest ‘Salsalounge’. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van Europa’s grootste Latin festivals met meer dan 40.000 bezoekers per jaar.

LatinVillage Festival heeft een nieuwe uitgebreide programmering met meer dan 150 nationale en internationale live artiesten, dj’s, bands en entertainment acts.

LatinVillage Festival staat voor het samenkomen van verschillende invloeden, die kenmerkend zijn voor 'Latin' communities. De muziekstijl varieert van Latin, urban, eclectisch tot aan house. LatinVillage Festival is een plek waar niet alleen verschillende muziekstijlen, maar ook mensen uit verschillende culturen samenkomen. LatinVillage staat voor gezelligheid en saamhorigheid en alle bezoekers zijn onderdeel van de 'LatinVillage Family'.