Herr Zimmerman's NYE Party!
31 december 2019 23:00
Now&Wow
18+
Techno
Buy
𝐇𝐞𝐫𝐫 𝐙𝐢𝐦𝐦𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧'𝐬 𝐍𝐘𝐄 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲! - 𝐑𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦

Eindelijk is er met oudejaarsnacht een NYE Party van Spacer Techno Katze Herr Zimmerman in Rotterdam!
Lokatie is Now&Wow Club (voorheen Factory 010), prachtig gelegen op de 10e verdieping van de Maassilo en uitkijkend op de skyline en al het vuurwerk boven de Maasstad.

Herr Zimmerman vliegt je Tanzend de nieuwe 2020 Space Age in! Maar liefst 3 area's met knallende underground party techno, en een altijd geweldig publiek en dito sfeer, zorgen voor een 2020 NYE PARTY, die je niet zo snel zult vergeten! :-)

𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐆𝐮𝐞𝐬𝐭𝐬 / 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦 𝐏𝐫𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰

T78 (𝗔𝘂𝘁𝗲𝗸𝘁𝗼𝗻𝗲, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆)
Speciaal voor deze Herr Zimmerman NYE Party wordt niemand minder dan de Italiaanse techno knaller T78 ingevlogen! Met tracks zoals Blast-Attak, King Randor, Megator, Fisto, Grizzlor en Spikor, laat T78 duidelijk zien & horen, dat hij momenteel tot een van de meest getalenteerde techno producers behoort, en niet geheel onbelangrijk, dit ook tijdens zijn sets laat horen!
Regelmatig verschijnen zijn produkties in de beatport Top 10 en via zijn social media noemt hij zijn tracks: 'Only bombs! - techno bombs' :-) , en als je zijn sound hoort, dan snap je waarom!

𝘿𝙀𝙀𝙋 𝘿𝙄𝙈𝙀𝙉𝙎𝙄𝙊𝙉 (𝙂𝙀𝙉 𝙓, 𝙉𝙇)
Wie in Nederland op zoek gaat naar een dikke techno-rave sound, komt al snel uit bij de boys van Deep Dimension! Zowel hun produkties, zoals bijvoorbeeld 'So 1992', en Coming on Strong, als hun live sets zijn een mix van knallende techno, acid en rave, en zetten de dansvloer compleet op zijn kop!

En last but not least zijn Fraulein Z & TanzMan ook van de partij in de grote zaal. Onderstaand het programma van alle area's tijdens NYE! (more info coming soon).

𝗔𝗥𝗘𝗔 𝟭
T78 (Autektone, Italy)
Fraulein Z (Herr Zimmerman, NL)
Deep Dimension (GEN X, NL)
TanzMan (Herr Zimmerman, NL)

Visuals by Aniusia

𝗔𝗥𝗘𝗔 𝟮
House of Boys - met o.a. AudioWitch, Princess-K and more t.b.a.

𝗔𝗥𝗘𝗔 𝟯
T.B.A.