Hemelvaartfeesten 2019
30 mei 2019 14:00
Dru Park
Dance, RnB, Pop
Buy
Biechten kan altied nog!

Huntenpop, Festivaart en Coverland lanceerden in 2018 een gloednieuw driedaags festival onder de vlag Hemelvaartfeesten. Drie dagen lang staat de Achterhoek op z’n kop en kan er volop gefeest worden op het DRU Park. Naast Festivaart op de Hemelvaartdonderdag en Coverland op de zaterdag is de eerste editie van de vrijdagavond een groot succes gebleken.

Afscheid Festivaart Na 8 edities vieren we het afscheid van Festivaart op de donderdag. In 2020 zal hiervoor een geheel nieuw concept gelanceerd worden onder de vlag van Hemelvaartfeesten.Coverland blijft zoals vanouds het gezelligste outdoor tributefestival van Nederland. Dé Vrijdag zal wederom een brug slaan tussen deze dagen met een brede programmering voor alle leeftijden.

Het festival zal dit jaar gewoon weer plaatsvinden op het weiland om jullie dat vertrouwde festivalgevoel te geven op het overzichtelijke en ‘knusse’ festivalterrein. In het midden van het terrein komt een gedeeltelijk overkapt plein met relaxte zitplekken, kleine podia en diverse horecagelegenheden. De Hemelvaartfeesten zijn een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers.
ABBA - ABBA Fever
Andr3zz
Boogie Nights
CCR - Callahan Clearwater Revival
ChildsPlay
Danjah, Kubes, Goodgrip
De Boetners
Deejay Kid
Degos & Re-Done
Djim
Donnie
Dymonic
Famke Louise
Foo Fighters - Best of Foo
Fort Fiesta
Frequencerz
Fullscale
Heavy Hoempa
La Fuente
MC Da Syndrome
MC Noize & Iceman
Melle-D
Mental Theo
Metallica
Muse - Musest
Noisecontrollers
Paul Elstak
PEARL JAM
Pim Pam Pompen
Queen - The Vipers
Sjieke Bazen
The Cure - I Found The Cure
The Darkraver
The Dirty Daddies
The Partysquad
Tony Junior
U2
Vakman Johnny
Yumm Yumm Allstars
ZZ Top - Ezzy Top