Grotesque Indoor Festival #350
8 december 2018 21:00
Maassilo
18+
Trance, Other
Buy
Het mag dan wel hartje zomer zijn en het festivalseizoen in volle bloei maar bij PT Events zijn ze vooral druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Tot op dit moment is er vanuit de organisatie nog geen woord over de line-up geschreven en desondanks waren de earlybird tickets in 2 weken uitverkocht. Meer info verder in dit bericht.

,,Een mooier blijk van vertrouwen kun je als organisator niet krijgen. Het betekent dat we met ons restylede Indoor Festival de juiste weg zijn ingeslagen in 2016”, aldus Ram & Patrick van PT Events. Tijdens de #250 show in 2016 gooide de organisatie er nog maar eens een flinke schep creativiteit bovenop. Het moest en kon allemaal nog origineler, strakker en mooier. De belevingswaarde is iets waar Grotesque zich altijd op gericht heeft en dat dit juist de sleutel was naar een nog groter succes, is wederom duidelijk geworden na een nog betere Grotesque#300 show afgelopen December.

It’s all about the Experience! Stages, Deco, Light & Lasershows, Funny Entertainment and more

,,Grote DJ namen op je affiche zijn leuk, maar een bezoeker die van begin tot eind meegenomen wordt in onze achtbaan van entertainment gaat met het allerbelangrijkste naar huis, een onvergetelijke herinnering! Met alle respect, maar daar kan geen headliner tegenop", beargumenteert Patrick nog maar eens relativerend. Er is geen dj of artiest waarmee je in Nederland de garantie krijgt dat het een geslaagde avond wordt, juist alle zaken eromheen kunnen daar wel voor zorgen bij de bezoekers.. Met nog meer focus en uitdaging zijn de voorbereidingen in volle gang..


2 Areas with the best in Progressive, Psy ,Tech & Uplifting Trance

Dat dj’s nog altijd graag op Grotesque verschijnen is geen wonder. Het dubbelspel met top acts en originele belevingswaarde gaat niet onopgemerkt. ,,We hebben het vertrouwen van veel goede artiesten en daarom hebben we ook nu weer een bijzonder gaaf affiche voor de liefhebbers klaarstaan.” Hieronder volgen de artiesten die geboekt staan voor de 2 Grotesque area’s tijdens het Indoor Festival 2018
Alex Di Stefano
Alex M.O.R.P.H.
Artento Divini
Ciaran McAuley
Daniel Skyver
Daniel Wanrooy
John O’Callaghan
Jordan Suckley
RAM
Richard Durand
Sean Tyas
Des Santos
Jean
Jose
Mem
Quintin
Renji
Santito
Spider
Carolin
Mr Dna
Marc den Heijer
Rene Ablaze
Tulz
VirtuEthics