Gin Festival Eindhoven
29 juni 2019 15:00
Klokgebouw
18+
Food
Buy
Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.

Op zaterdag 29 juni zal het eerste Gin Festival Eindhoven plaatsvinden! Laat de echte Brabantse woordgrappen maar komen, wij zorgen ervoor dat jullie die dag honderden gins, tonics, jenevers en nog veel meer kunnen proeven. Er zijn seminars, sprekers uit binnen- en buitenland, verschillende tastings, lekker eten, maar vooral de lekkerste gin-tonics om met je vrienden van te genieten!

Het Klokgebouw op Strijp-S zal het logische toneel zijn van de lekkerste verzameling gins in Zuid-Nederland. In dit rijksmonument zullen tientallen distillateurs, importeurs en bartenders de mooiste distillaten en mixers laten proeven.