Gin Festival Amsterdam
18 mei 2019 15:00
Beurs van Berlage
18+
Food
Buy
Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.

Alweer voor de vierde keer strijkt het Gin Festival Amsterdam met honderden mooie merken neer in Amsterdam. Ook dit jaar wordt de opzet weer een stukje groter dan het afgelopen jaar. Er zijn doorlopend masterclasses, seminars en proeverijen die je tegen een kleine betaling kan bijwonen. Het proeven van de dranken is weer bij de prijs inbegrepen, alleen als je een mix wilt drinken reken je deze af.

Na drie succesvolle edities in Undercurrent (Noord) hebben we een locatie gevonden die beter past bij de omvang van ons festival. De Beurs van Berlage is een van de mooiste gebouwens van Amsterdam en we zijn bijzonder trots dat we hier onze bezoekers mogen ontvangen.Verdeeld over 3 zalen zullen we een nog groter aanbod van stands, seminars en masterclasses aanbieden. Bovendien is er meer ruimte voor eten en entertainment, waaronder een speak-easy club en live-muziek.