95466 Foodtruck festival Eeterij Op Wielen - Breda
27 september 2019 16:00
Schoolakkerplein
Food, Live muziek
Free
Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Eeterij op Wielen op de juiste plek.
Breda’s meest leukste foodtruckfestival vindt dit jaar opnieuw plaats. Wij bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte blikvangers! Daarnaast spelen gave bandjes de sterren van de hemel. De DJ draait toffe beats. Gezellig samen met vrienden, kennissen of relaties kan je ongedwongen genieten van heerlijke gerechten & drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek of DJ ! En dat terwijl de kids genieten en zich vermaken met het speciale kids entertainment in de kidscorner. O.a. knutselen, poppentheater of schminken, spelletjes , draaimolen.
Of je nu met je gezin, vrienden, collega’s komt voor iedereen van groot tot klein is er wat te doen.

Het Schoolakkerplein in Breda wordt omgetoverd tot een Mega openlucht restaurant door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze is enorm tussen al dat heerlijke eten & drinken.

Wij willen dat iedereen kan genieten van de gezelligheid daarom is de toegang gratis. Wel vragen wij bij de bestelling van je eerste drankje € 2,50 voor de beker. Deze beker heb je gekocht en mag je dus houden, er zit geen statiegeld op. Maar dat is niet alles, je krijgt er namelijk nog veel meer voor terug! Wat krijg je er allemaal voor terug? Een gratis toegankelijk festival met de hele dag muziek, entertainment voor de kids en vooral veel gezelligheid!