Eten op Rolletjes 2019 Wageningen
30 augustus 2019 16:00
De Dreijen
Food, Live muziek
Free
Alweer het vierde jaar in Wageningen! Van 30 augustus t/m 1 september strijken we neer in De Dreijen om daar ons feestelijk openluchtrestaurant met 30 foodtrucks, theater en live muziek te openen!

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen en elke portemonnee! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Laat de kinderen genieten van ons entertainment en sluit de dag af met de lekkerste muziek! en een dansje bij de DJ.

Entree & openingstijden

- Toegang is helemaal gratis.
- De entree is te vinden aan de Dreijenlaan 11, Wageningen.
- De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

Bereikbaarheid

- Rondom het Arboretum de Dreijen is genoeg gratis parkeermogelijkheid voor auto’s. We adviseren iedereen om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen.

Betalen

- Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met pin en cash af te rekenen.
- De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals deze zomer.
- Op het terrein is geen pinautomaat aanwezig.

Glaswerk

- Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar. Zie het als entree of souvenir.
- Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven ;) Deze mag mee naar huis.

30 augustus t/m 1 september 2019
Vrijdag van 16:00 tot 23:00
Zaterdag van 13:00 tot 23:00
Zondag van 13:00 tot 22:00