Elektrik World: Dr. Lektroluv, Goose DJ Set ea / Q-Factory
7 december 2019 22:00
Q-Factory
18+
Electronic
Buy
Keiharde electro-avond met Belgische electro grootheden Dr. Lektroluv, GOOSE en Amsterdamse local hero Mason. Daarnaast staan de broers van Curtis Alto op de lineup.

Dr Lektroluv, ook wel The Man With The Green Mask, is al jaren een grote naam in de electro scene. De muzikale heelmeester schrijft je de juiste dosis electro classics voor: Boys Noize, Tiga, Miss Kittin, Soulwax, Felix Da Housecat, Justice, alles komt voorbij. Vorig jaar bracht Dr. Lektroluv een verzameling van zijn eigen electrofavorieten uit met de boxset Elektrik World, maar eens in de zoveel tijd releaset hij zelf een kneiter van een track. Zoals ‘Through the Night’ uit 2015!

De Belgische electrorockgroep GOOSE verlegt al sinds 2000 muzikale grenzen door hun platen, remixen en beruchte live-optredens. GOOSE weet als geen ander hoe ze rockers en ravers, techno junkies en indie dance kids samen moeten brengen. Met een DJ set maken zij het programma van Elektrik World compleet.

Lektroluv & GOOSE gaan ver terug. Hij heeft een aantal van hun grootste hitnummers geremixed & GOOSE's drummer Bert bracht solowerk uit op Lektroluv Records. Beide acts houden ervan om het podium te delen en stonden eerder op festivals als Rock Werchter, We Are Electric en Lowlands. Nu brengen ze de legendarische Belgische clubsfeer met zich mee naar Q-Factory.

De Belgische broers van Curtis Alto experimenteren met elektronische muziek waar de energie van afspat. Mathias en David bouwen op het podium een laboratorium met percussie, synths, hun stemmen en stemvervormers. Samen speelden ze al live op festivals als Tomorrowland, We Are Electric, Electric Love en Balaton Sound, om maar een paar te noemen. De broers staan bekend om hun 'Daydream Live Sessions' die ze op bijzondere plekken opnemen, zoals in een koeltoren of op op 3000 meter hoogte in de Alpen.

De zaal zal worden opgewarmd door Mason, die in 2006 een nummer 1 hit scoorde in Engeland met ‘Exceeder’ en remixes maakte voor onder andere Moby, Robyn, 2Unlimited en Janne Schra. Daarnaast maakte hij platen voor Roisin Murphy van Moloko, Run DMC en Kurtis Blow. Inmiddels is Mason getekend op het fameuze Engelse platenlabel Island Records, waar legendes als Bob Marley en Amy Winehouse getekend waren en nu ook grootheden als Drake en The Weeknd.

Datum: zaterdag 7 december
Tijd: 22:00 uur - 04:00 uur
Tickets: €22,50*
*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Let op! Er kan alleen cashless betaald worden in Q-Factory.
Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt.
Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.
Dr Lektroluv
GOOSE