Dutchweek Norway 2019
3 april 2019 15:00
Myrkdalen
18+
De eerste week van april 2019 is Myrkdalen "the place to be". De tweede editie van Dutchweek Norway biedt dan weer een vol programma met sneeuw, wind en water to-the-max!

// INFO //
De uitvalsbasis voor Dutchweek Norway is het Myrkdalen Resort. Een prachtig hotel met 3 verschillende restaurants en mooie appartementencomplexen. De drankjes zijn goed geprijsd (een vaasje bier kost ongeveer € 4,- en een groot glas goede wijn ongeveer € 7,-), het eten is van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, de mensen zijn gastvrij en alles is nieuw, luxe en het is er meer dan aangenaam vertoeven!

// BASISPAKKET //
🔸 Transfer van en naar de luchthaven in Bergen
🔸 Overnachtingen (bij overnachting in het hotel is dit incl. je ontbijt)
🔸 Skipas
🔸 ontvangstdiner in het Italiaanse hotelrestaurant
🔸 Uitgebreide BBQ onder aan de piste
🔸 1 drankje per dag
🔸 Sleeën vanaf de bordercross piste
🔸 Excursie naar Flam op vrijdag
🔸 Parallel slalom wedstrijd
🔸 4 dagen après-ski en 4 leuke club avonden in het resort

// ACTIVITEITEN // extra bij te boeken
🔸 Voss Vind: skydiven in de windtunnel, wij verzorgen het vervoer van en naar de windtunnel en zorgen voor wat ontspannen tunes voordat je de duik gaat nemen. Supergave ervaring!
🔸 Fjord Safari: Je transfer van en naar het startpunt is inbegrepen. Over je skikleding heen krijg je nog diverse beschermlagen aan, dus koud ga je het zeker niet krijgen. Geweldig sowieso wél! Met een ribboot door de fjorden rondom Flamm scheuren, op zoek naar Ragnar Lothbrok en consorten. De opnames van de serie Vikings hebben in deze fjorden plaatsgevonden en ze behoren ook tot het Wereld Erfgoed.
🔸 Viking dinner: Na de Fjord Safari is er de optie voor een echte Vikingproeverij waarbij je bij elk gerecht een bijpassend zelfgebrouwen biertje krijgt. Een ware smaakexplosie die je eet in een authentiek Vikinghuis!
🔸 Stegastein View Point: 650 meter boven de Aurlandsfjord uitkijken over het weergaloze landschap en de fjorden.
🔸 Toerskiën/boarden: pak je lunchpakketje in en ga op pad met een van de gidsen. Wandel naar boven via een onbetreden route, met je speciale toerski’s aan of je board op je rug. Ski of board naar beneden over ongerepte sneeuw, first tracks zoals je ze nog niet eerder hebt getrokken….
🔸 Off-piste tour: ga op pad met een van de vele gidsen en doorkruis het hele gebied. Zelfs in april valt er vrijwel dagelijks verse sneeuw en je kunt in dit gebied to ver in mei prima skiën en snowboarden.

// PROGRAMMA //
🔸 Pudder Afterski Myrkdalen
• Après-ski & Club Night met DJ's Daniël Thomasso, Jay Santi en Ro. Hosted door MC Choral!

// GEBIED //
Het gebied:
Op slechts 2 uur rijden vanaf Bergen Airport ligt Myrkdalen Resort, in Voss. Er gaan dagelijks directe vluchten vanaf Amsterdam naar Bergen Airport.

Myrkdalen is het grootste ski gebied in West-Noorwegen. Een gebied met verschillende niveaus pistes, een fun park, ski-cross piste en een fantastisch off-piste terrein. Het is eigenlijk één grote piste!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rond Dutchweek Norway? Zet jezelf dan op aanwezig en houd onze Facebook pagina goed in de gaten.

Kom mee en geniet! 🇳🇴

- Team Dutchweek -
Daniël Thomasso
Jay Santi en Ro
Mc choral