Crazyland - Back to School
2 november 2019 21:00
North Sea Venue
18+
House, Dance, EDM
Buy
Crazyland komt weer eens met een nieuw thema in november 2019!

Ondanks dat Crazyland al zo lang bestaat (al bijna 20 jaar) en alle thema's wel eens langs zijn geweest heeft de organisatie toch nog een heel leuk nieuw thema kunnen vinden...

Iedereen heeft er wel eens aan gedacht om wat jaren terug in de tijd te kunnen gaan en weer op school te zitten, even dat onbezorgde gevoel van hangen in de schoolbanken, spijbelen en chillen met je vrienden.

Dat gaan wij voor jullie waarmaken want Crazyland komt uit met het thema “Back to School” zodat jij weer voor één dag terug in die tijd gaat.

Meisjes met rokjes, kousen, vlechten en staartjes, sexy juffen en knappe studenten.. het kan allemaal op 2 november want dan toveren wij voor 1 dag de North Sea Venue om tot de leukste school van Nederland!

Als je deze lessen niet wilt missen scoor dat nu je ticket en wees garant van een plekje in de schoolbanken! Het rooster van die dag voorspelt veel goeds en mocht je in een tussenuur even willen chillen kan dat want er wordt uiteraard gezorgd voor genoeg lounge plekken.

Maar... zorg dat je weer op tijd binnen bent als de bel gaat.. want anders krijg je straf!