101044 Confetti Club at Mooie Boules
7 februari 2020 20:00
Mooie Boules Rotterdam
18+
HipHop, RnB, Urban
Buy
Na een uitverkochte eerste editie móesten we er wel een vervolg aan geven: op vrijdag 7 februari is de Confetti Club terug bij Mooie Boules! Wat kun je verwachten? Wat dacht je van opnieuw een avond onvervalst jeules-de-boules, een after party met Roffa’s beste dj’ en de lekkerste cocktails. Speciaal voor deze gelegenheid openen we niet één, maar twee zalen. Double fun!

Tip: koop een kaartje in de pre-sale dan zorgen want vol is helaas vol. Wij zorgen voor een extra bar om wachtrijen te voorkomen, promised!


🔸Mooie Boules

Sinds juni dit jaar bevindt zich op de Vijverhofstraat (langs de Hofbogen in Noord) de eerste indoor jeu-de-boules foodhall van Rotterdam. Mooie Boules, gevestigd in het pand van een oude metaalfabriek langs de Hofbogen, groeide de afgelopen maanden uit tot een van onze favoriete Rotterdamse hotspots. Je kunt er drinken, eten, jeules-de-boules spelen, maar vooral ook feesten. Op vrijdag 7 februari nemen we Mooie Boules voor één avond over voor een onvervalste Confetti fissa.


🔸Jeules-de-boules & karaoke

Speciaal voor onze pop-up party zijn alle jeules-de-boules banen op 7 februari vanaf 20.00 voor ons gereserveerd. Je kunt je vanaf 20.00 inschrijven voor een baan. Hierbij geldt: 5 personen per baan. Elke ronde duurt 20 minuten. Ook voor de karaoke ruimte kun je je vanaf 20.00 op de avond zelf inschrijven. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.


🔸Meer info

Tijd: 20.00 - 02.00
Datum: Vrijdag 7 Februari
Roop
Freddie Mercure
Peter Groovin
Disco Frederico