Click at the beach AD Techno Special w/ The Advent LIVE
9 juni 2019 14:00
Colorado Charlie
18+
Techno, Techhouse
Buy
Click at the beach AD Techno Special

Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid.

The Advent live in de zomer aan de kust achter de decks van Colorado Charlie is "fasten your seatbelts" garantie. Aangevuld door internationale helden Vince Watson en Marco Bailey en Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri en Wouter de Moor onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.

Er zijn weinig Click hoogtepunten waar The Advent niet in een adem mee genoemd kan worden. Van de vele ADE en The Advent zomeredities, tot Click verjaardagen en seizoen-closings. Cisco Fereira, aka The Advent heeft er zijn handtekening onder gezet. En wat voor een. Deze techno-dinosaurier stond aan het begin van de scene en weet zichzelf continue opnieuw uit vinden met zijn organische elektronische geluid zonder omwegen. Recht voor zijn raap techno wat het tegen het decor van de oneindige woeste Noordzee aanstekelijk goed doet.

Onnavolgbaar Click at the Beach op topsnelheid dus. Zondag 9 Juni met techno van de artiesten die dit begrip ademen en zich bij Click als in een warm en behaaglijk bad voelen. Traditiegetrouw is deze editie met The Advent live een absoluut hoogtepunt van het Click at the Beach seizoen. Zonnebrillen op, voeten in het zand en handen in de lucht. The Advent, Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor, Marco Bailey en Vince Watson Click, strandclub Colorado Charlie en De Kust zelf doen hun wonderlijke werking. Knallen!
The Advent live
Dimitri
Marco Bailey
Steve Rachmad
Vince Watson
Wouter de Moor