City Sounds: Thirty Seconds To Mars
6 augustus 2019 17:30
NDSM-werf
18+
Rock, Concert
Buy
Walk On Water over het IJ naar City Sounds, want daar treedt THIRTY SECONDS TO MARS op 6 augustus op! City Sounds is een nieuwe open-air concertreeks in hartje zomer op de historische scheepswerf aan het IJ in Amsterdam-Noord.
Een unieke locatie met een beperkte capaciteit waar je je favoriete artiest ziet optreden in de open lucht!

Exclusieve pre-sale
Voorrang op een kaartje via de exclusieve pre-sale? Meld je aan voor de live-nieuwsbrief van Friendly Fire en koop je ticket in de speciale pre-sale op vrijdag 15 februari tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Zolang de voorraad strekt!
Aanmelden: http://eepurl.com/ggml6T

Thirty Seconds To Mars
Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album America uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens.

VIP upgrade pakketten voor deze show zijn te koop via www.adventuresinwonderland.com.
Let op, alleen geldig in combinatie met een regulier ticket. Friendly Fire is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

City Sounds
Na tien jaar worden grootschalige open-air concerten weer toegevoegd aan het uitgebreide live-aanbod van Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertpromoter Friendly Fire Concerts zomerse openlucht shows terug in Amsterdam. De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. Er is geen betere rockband denkbaar dan de Amerikaanse Thirty Seconds To Mars voor een unieke show in de openlucht, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds!

Het concertterrein is met een pontje gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station en met de auto.
Thirty Seconds to Mars