Chocolade 6 Year Anniversary met o.a. Jarreau Vandal en SMP
25 januari 2019 23:00
Doornroosje
18+
HipHop, RnB
Buy
Wat gaat het toch snel. Alweer een jaartje ouder. We zijn inmiddels 6 jaar! Deze keer gaan we dat vieren met favorites-only line-up!

Jarreau Vandal
Inmiddels (wat ons betreft) uitgegroeid tot onze nationale trots in het internationale producer/DJ landschap. Eerder was hij al eens bij ons tijdens de Vierdaagse van 2016 en natuurlijk in 2017 samen met Full Crate. Tegenwoordig is hij echter vaker in het buitenland dan in Nederland en tourt hij door alle continenten. Niet gek ook, want nadat hij afgelopen september zijn debuut album Anthology heeft uitgebracht is niks meer te gek en zingt hij zelfs zijn eigen live shows!

SMP
Deze man hebben we de afgelopen jaren het meeste geboekt van iedereen. Vandaar dat we het afgelopen jaar hem even rust hebben gegund maar des te meer reden dat hij er bij onze verjaardag weer bij moest zijn. Deze Yung Turk heeft o.a. met zijn jarenlange ervaring als resident bij Encore de skills, originaliteit en selecties opgebouwd die hem dit jaar een kwalificatie opleverde voor de Red Bull Thr33style Championship 2018. Inmiddels heeft hij ook al in Indonesië en Japan gedraaid en released hij sinds kort ook zijn eigen remixes!

Claire Lyons
Deze classy dame is een echte digitale crate digger en altijd op zoek naar de nieuwste muziek. Mixing the old with the new en de hits met the u known met altijd een stevige portie bass in haar dynamische sets. Regelmatig te bewonderen op Colorful en Rock The Boat in Amsterdam en nu eindelijk bij ons!

CATHY
Het pareltje uit de nieuwe lichting DJ’s uit onze stad. Pas anderhalf jaar geleden begonnen maar ze heeft nu al meerdere keren achter de decks gestaan bij Vunzige Deuntjes en Club NYX, stond op AfroLosjes Festival en is natuurlijk resident bij Froday!

Natuurlijk zijn Odin Music, IJSKOUWD & Don De Baron er bij en draait onze trouwe day 1 resident Be Charm'D aka “The Grey Legend” voor zijn allerlaatste keer een set bij ons! Het belooft weer een bijzondere avond te worden met het bekende recept: de lekkerste R&B, Hip Hop, Classics, Riddims en Future Beats all night long.

Pull uuuuuup!!!
Jarreau Vandal
SMP
Claire Lyons
Cathy