Blijdorp x De Doelen
20 april 2019 15:00
De Doelen
18+
Techno, House, HipHop
Buy
Omdat het wachten tot de zomer simpelweg veel te lang duurt maken we met Blijdorp een nieuwe tussenstop in het Paasweekend 2019. We verkennen na de Van Nelle nóg een Rotterdams Rijksmonument; De Doelen.

Het monumentale concertgebouw, waar Nirvana ooit nog het podium sloopte en de paparazzi voor de deur lag om een glimp van Mick Jagger op te vangen, vormt in het paasweekend van 2019 een nieuwe vrijplaats voor Blijdorp-gangers. Pak de stairway to heaven en rol zò midden op de dansvloer van de Blijdorp Stage. Glij over de marmeren vloer door naar de Silent Disco in de foyer, of plof neer op een van de rode stoelen van de Live Stage, waar je wordt ondergedompeld in een muur van geluid. Blijdorp X De Doelen: B(l)ij zijn is beleven.

► Bobby's Gin Gold Area ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
The Gold Area is an oasis for the guests and partners of Blijdorp Festival built by our friends from Bobby's Gin (https://bobbysdrygin.com/). It’s also an ideal space for smaller company get togethers and networking. Gold Area ticket holders can also use a special express lane for entrance to the festival area.
Denis Sulta
Tom Trago
De Likt
Kamaal Williams
Cinnaman
Stippenlift
Jeff Solo
Mr Nice Guy
Freddie Mercure
Elijah Waters 
Frankie
Steven van Lummel