Beach Food Festival 2019
26 juli 2019 12:00
Waddenstrand Texel
18+
Food
Free
Alweer de 4e editie van hét festival om met je voetjes in het zand verantwoord je tanden in te zetten! Het Waddenstrandje wordt voor de vierde keer omgetoverd tot het grootste outdoor cooking event van de Wadden!

☼ FESTIVAL ☼
Buitenkeukens, foodtrucks, karren, tentjes en kramen met de geur van de beach BBQ, de rookton en de zilte smaak van de oesters, kokkels,mosselen en zoveel meer.

Geniet van alles wat voor ons 'locals' het leven hier een eilandleven maakt. Eet, drink, dans en geniet mee. Het decor? De Waddenhaven & Waddenstrandje op Texel!

Dus... flip flops uit de kast! Het Waddenstrandje van Texel is er klaar voor. Jij ook?

☼ FOOD ☼
Het festival waar je verantwoord je tanden in kunt zetten! De deelnemers serveren met name lokale & regionale producten en zoveel mogelijk in het seizoen. Wanneer dit even niet mogelijk is wordt er naar een bio of ambachtelijke variant gekeken. En.... Uiteraard hebben wij ook aan de vegetariër gedacht. De gerechten zijn maximaal € 6.50, zo kan iedereen z'n tanden in BFF zetten!

☼ VERVOER ☼
Kom op de fiets of met de Texelhopper. Kom je wel met de auto, parkeer deze op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen op de haven. Let op: het is hier betaald parkeren.