BASIS / Secret Cinema all night long
18 januari 2019 23:00
BASIS
18+
Techno
Buy
Vrijdag 18 januari maakt Secret Cinema zijn BASIS debuut en dat doet hij direct all night long!

Gem Records label-eigenaar Secret Cinema is al sinds 1991 een van de key-figuren van de Nederlandse dance. Als label-eigenaar van Gem Records zorgde hij o.a. voor een kickstart van de carrière van artiesten als Egbert, Enrico Sangiuliano en Reinier Zonneveld. Zijn eigen releases op grote labels als EC, Drumcode en Cocoon zijn inmiddels wereldwijd bekend, en dat bracht hem dan ook op plekken als Berghain, Space Ibiza, Womb Tokio en Watergate, om er enkele te noemen. 18 januari staat Jeroen voor de eerste keer in BASIS en doet dat direct all night long (minimaal 7 uur set), we kunnen niet wachten!

BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

Voorverkoop
Early bird ticket: €10 -----> UITVERKOCHT
Regular ticket: €13

Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!

Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.
Secret Cinema