Basis/ Rebekah all night long
10 november 2018 23:00
BASIS
18+
Techno
Buy
Het is nog ver weg, maar zaterdag 10 november mag alvast met dikke stift in je agenda voor de allereerste allnighter van Rebekah in BASIS!

Na meer dan 20 jaar achter de decks te hebben staan, is Rebekah inmiddels meer dan een begrip geworden. Met releases op de grootste labels als CLR (Chris Liebing), Soma Records (SLAM) en MORD (Bas Mooy), heeft ze haar toppositie als artiest in de technoscene keer op keer weten te handhaven.

Wie Rebekah als artiest kent, weet dat haar sets intens zijn. De hardere en duistere kant van haar techno is echter niet gebaseerd op een agressieve fundering, maar eerder een energieke en vrolijke plek. Haar producties kunnen minder hard en minder ruig zijn, aangezien Rebekah ook een interesse heeft voor de wat diepre zijden van techno. Als artiest wilt zij de verschillende lagen van techno kunnen ontdekken en graag muziek maken dat haar regelmatig uitdaagt.

Rebekah speelt dit jaar wereldwijd een aantal all night long sets en heeft in Nederland gekozen om dat exclusief bij ons te doen! Deze unieke en onvoorspelbare nacht met Rebekah staat garant voor een gruwelijke set, mis het niet!

Early bird ticket: € 8,00 ---> SOLD OUT
Regular ticket: € 10,00 ----> SOLD OUT
Late ticket: € 12,50

BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!

Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.
Rebekah