Basis/ Lövestad/ Hubert Kirchner & More!
16 november 2018 23:00
BASIS
18+
Techno, House
Buy
Vrijdag 16 november keren de boys van Lövestad terug naar BASIS samen met Hubert Kirchner, Nicky Elisabeth en Karim Soliman!

Elke keer dat de boys van Lövestad voor ons spelen is het één groot feest! Ze bouwen hun speciale live set met hun keybords op voor de booth waardoor er een zeer intieme setting ontstaat. Stilstaan is geen optie als de boys hun energieke en melodieuze set spelen!

Hubert Kirchner en Nicky Elisabeth zijn samen de oprichters van Navalon. Navalon is een platform waarmee ze zowel livestreams als events organiseren. Dit heeft hun onder andere een eigen hosting (en residentie) opgeleverd in De Marktkantine. Ook stonden ze laatst nog op o.a. La Reve festival.

Karim Soliman is met zijn eigen events Rotterdam Rave/ Modular en Givesoul en als mede oprichter van Club Now & Wow (die dit weekend opent in Rotterdam) verantwoordelijk voor de wederopstanding van Rotterdam als dance-stad. Inmiddels draait Karim lang niet meer alleen op zijn eigen events maar wordt hij in zowel binnen als buitenland geboekt. Karim gaat 16 november zorgen voor een heerlijke closing-set!
Lövestad
Hubert Kirchner
Nicky Elisabeth
Karim Soliman