BASIS / Johannes Heil (live)/ Juan Sanchez/ Deep Dimension/ STØRM
12 januari 2019 23:00
BASIS
18+
Techno
Buy
Zaterdag 12 januari maakt Johannes Heil zijn BASIS debuut. Samen met Juan Sanchez, Deep Dimension en STØRM!

Johannes Heil is al meer dan 20 jaar dj en producer. Er zijn weinig artiesten die zoveel releases op hun naam hebben als Johannes. Dat bracht hem bij grote labels als Cocoon Recordings, Break New Soil, Figure (het label van Len Faki) en natuurlijk releases op zijn eigen labels Metatron en JH-Records. Naast zijn eigen releases op Figure bracht hij ook samen met Len Faki (als LFJH) een aantal grote hits uit als Octupuss, Dirty en Perception. We zijn blij dat Johannes 12 januari eindelijk zijn (live) BASIS debuut gaat maken!

Voor Juan Sanchez is dit zeker niet zijn eerste keer in BASIS, hij speelde een aantal geweldige allnighters bij ons, en ook een paar losse shows. Juan is zowel heel druk met optreden op alle grote festivals en feesten, maar brengt gelukkig ook nog genoeg tijd door in de studio, waardoor zijn nieuwe EP Dans Ta Tête (inclusief een remix van Mike Parker) snel het levenslicht gaat zien!

Onze residents Deep Dimension (die inmiddels in de Beatport techno top 5 staan met hun release So1992) en STØRM maken de line-up compleet!

BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

Voorverkoop
Early bird ticket: €10 ----> SOLD OUT
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/zb5atcy7

Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!

Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.
Johannes Heil
Juan Sanchez
Deep Dimension
STØRM