Appeltje Eitje Festival 2019
10 mei 2019 16:00
Vrouwenhofpark
18+
Food, Live muziek
Free
APPELTJE EITJE 2019 🍏πŸ₯š
HΓ©t foodtruckfestival van Roosendaal!

Roosendaal, we zijn terug! 10, 11 & 12 mei staan in het teken van smullen, proeven en ongedwongen gezelligheid bij Appeltje Eitje. De beste foodtrucks van NL zijn geselecteerd met diverse lekkere gerechten voor elke portemonnee, er zijn heerlijke (speciaal)biertjes/ wijnen en fijne (live) muziek die jong en oud laten genieten! Voor de kids is er een uitgebreide kindercorner waar ze kunnen ravotten, knutselen en alle energie er uitspringen op de springkussens. Heerlijk om een dagje te vertoeven met het hele gezin!

En het beste nieuws? Toegang is geheel gratis. Wel kun je van tevoren met korting munten scoren, 5 halen 4 betalen! Lees onder het kopje β€˜Pakketten’ meer informatie. Via deze link kun je je ticket halen: http://bit.ly/aeticketmei

πŸ— FOOD
Twintig heerlijke foodtrucks komen Appeltje Eitje voorzien van ambachtelijk en vers eten. Er wordt aan iedereen gedacht. Van de echte vleeseter tot de vegetariΓ«r. Met veel passie maken ze jouw lievelingsgerecht klaar waar jij je vingers bij aflikt. Smullen maar!

🎢 ENTERTAINMENT
Appeltje Eitje voorziet het Vrouwenhofpark van een prachtig podium met de beste live acts in de regio. Dansen op fijne coverartiesten of genieten op een matje in het gras van de fijnste singer-songwriters. Bevestigd: Superstijl komt naar Appeltje Eitje, een collectief waar jij als bezoeker bepaalt wat de DJ draait. Leuk toch!

🎈 KIDS
Voor de kids is er een kinderhoek met een springkussen, schminck en leuke activiteiten. Met begeleiding erbij vanuit ons, kun je zelf even zorgeloos genieten van al het heerlijke eten en drinken.

πŸ”Ά PAKKETTEN
ENTREE IS GEHEEL GRATIS! Je kunt munten op het festival zelf kopen maar we bieden vooraf ook pakketten aan waarmee je van tevoren dus munten kunt aanschaffen met korting. Hiermee kun je eten & drinken. De volgende muntpakketten kun je mΓ©t korting halen via de volgende link: http://bit.ly/aeticketmei

πŸ”Έ Voor een Appel en een Ei – pakket: €11,- (5 halen = 4 betalen, beperkte voorraad)
πŸ”Έ Familie – pakket: €110,- (48 halen = 40 betalen). Kom gezellig met de familie!
πŸ”Έ Groep – pakket: €275,- (120 halen = 100 betalen). Voor diegene die durft!
Excl. servicekosten

Als je een pakket aanschaft, ontvang je een E-ticket! Ter inlevering van dit ticket (op je mobiel of uitgeprint) bij de muntenkassa ontvang je je pakket. Das toch appeltje eitje ;) !

πŸ“’ INFO
βœ“ Vrijdag 10 mei: 16:00 – 23:00
βœ“ Zaterdag 11 mei: 13:00 – 23:00 uur
βœ“ Zondag 12 mei: 13:00 – 21:00 uur

Dit jaar werken we met munten die je met de pin of cash kunt halen bij onze muntenkassa! Een muntje kost €2,75 die je per 4 kan aanschaffen.

🌳 Locatie: Vrouwenhofpark, Roosendaal
πŸ†“ Entree is geheel gratis
πŸš΄β€β™‚ Er is geen parkeerplaats dus kom lekker met de fiets, OV of te voet! Toch parkeren? Parkeergarage Nieuwe Markt, Nieuwe Markt 81.
🚫 Het is niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen.
πŸ• Honden zijn toegestaan, wel aangelijnd.

#bonappeltit #ae2019