A Bowie Celebration
28 januari 2019 19:00
Paradiso
18+
Rock, Concert
Buy
Op maandag 28 januari wordt de muziek en het leven van David Bowie onder de noemer 'A Bowie Celebration' gevierd in Paradiso, waar The Thin White Duke twee keer (1989 en 1997) zelf heeft opgetreden. In 2019 staan een keur aan wereldartiesten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld samen in Paradiso voor een grootse show met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie.

Hoewel de band een hoge rotatie van indrukwekkende samenstellingen heeft, zijn er een aantal vaste waardes bij 'A Bowie Celebration'. Zo heeft niemand langer opgetreden én opgenomen met Bowie dan toetsenist Mike Garson. Hij leidt 'A Bowie Celebration' en neemt in ieder geval gitarist Gerry Leonard (A Reality Tour) mee. Samen hebben de twee topmuzikanten meer dan dertig jaar ervaring in het spelen, schrijven en opnemen met David Bowie.

Daarnaast komen ook Carmine Rojas (Let's Dance / Serious Moonlight Tour), Earl Slick, Bernard Fowler, Corey Glover, Joe Sumner, en Lee John. Tenslotte mag het publiek een hele rits speciale gasten en verrassingsoptredens van andere bandleden van Bowie verwachten tijdens deze tournee.

Dit ensemble multi-instrumentalisten van wereldklasse brengen een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde.