Veelgestelde vragen

EN
 1. Mijn ticket is geannuleerd of de ticket van mijn vriend(in) en die ticket wil ik graag weer activeren.

  Het is van belang dat je na het winnen van je tickets, binnen 1 uur aangeeft dat je alleen gaat of een vriend(in) uitnodigt. Jouw vriend(in) heeft daar 12 uur de tijd voor. Doe je dit niet binnen de tijd, dan komen de tickets helaas te vervallen en worden ze weer vrijgegeven in het spel, zodat anderen kunnen winnen die naar het evenement willen gaan.

  Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@appimin.com of bel (+31) 020 - 308 09 15. Vermeld om welk evenement het gaat, beide namen en beide bij I’M IN geregistreerde emailadressen, zodat de ticket(s) weer geactiveerd kunnen worden, mits er nog tickets beschikbaar zijn.

 2. Ik wil graag mijn ticket(s) omzetten naar een ander persoon of een ander email adres.

  De eerste ticket kan helaas niet worden omgezet, dit staat ook in onze voorwaarden vermeld.

  Als jouw vriend(in) die je hebt uitgenodigd verhinderd is en niet mee kan gaan of je hebt per ongeluk het verkeerde emailadres ingevuld, kan deze ticket wel omgezet worden.

  Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@appimin.com of bel (+31) 020 - 308 09 15. Vermeld om welk evenement het gaat, de namen met daarbij bij I’M IN geregistreerde emailadressen (van de winnaar, de uitgenodigde en eventueel de gebruiker waar het 2e ticket naartoe moet). Dan kan de ticket worden omgezet.

 3. Ik wil graag mijn profiel gegevens veranderen.

  Als je jouw profiel gegevens wilt wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice via info@appimin.com met als onderwerp “wijziging profielgegevens” of bel (+31) 020 - 308 09 15.

  Vermeld je naam en je bij I’M IN geregistreerde emailadres, samen met de nieuwe gegevens. Dan kunnen wij die in je profiel verwerken.

 4. Ik heb mijn bonus spins niet ontvangen, na het bezoeken van een evenement.

  Om bonus spins toegewezen te krijgen is het van belang dat je GPS aanstaat op het evenement, dat I'M IN toestemming heeft om de GPS te gebruiken EN je op 'inchecken' bij je ticket klikt. (De achtergrond van het ticket wordt na het inchecken direct blauw i.p.v. rood).

  Dit proces staat tevens los van het scannen van jouw ticket.

  Ook bij het offline scannen van de barcode is het van belang om je gps aan te hebben en in te checken. Wanneer je weer internet hebt komen de gegevens van je aanwezigheid alsnog bij ons binnen.

  Neem even contact op met de klantenservice via info@appimin.com of bel (+31) 020 - 308 09 15. Vermeld om welk evenement het gaat, je naam en je bij I’M IN geregistreerde emailadres, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

 5. Ik wil graag worden afgemeld van de mailinglijst.

  Indien je de mailing niet meer wilt ontvangen, kan jij je van de nieuwsbrief uitschrijven door onderaan de e-mail op ‘Unsubscribe from this list’ te klikken.
  Neem even contact op met de klantenservice via info@appimin.com of bel (+31) 020 - 308 09 15. Vermeld om welk evenement het gaat, je naam en je bij I’M IN geregistreerde emailadres, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

 6. De app crasht of loopt vast.

  Als je profiel niet volledig is ingevuld, kan dit voor problemen zorgen.

  Mocht dat niet het geval zijn, stellen wij een rapport op voor de technische afdeling, om te onderzoeken hoe dit. Hier hebben wij wat extra informatie voor nodig. Zou jij onderstaande punten kunnen aanvullen en opsturen naar info@appimin.com. Dan kan er onderzocht worden wat er aan de hand is. Mocht je een screenshot of vragen hebben, dan ontvangen wij die graag.

  • Korte probleemomschrijving:
  • Facebook/E-mail:
  • Mailadres I’M IN account:
  • Naam event:
  • Type telefoon:
  • Software versie telefoon:
  • Versie I'M IN app:
  • Tijdstip dat het probleem voorkwam:
  • Wifi / 3G / 4G:

 7. Ik wil graag mijn I’M IN account verwijderen.

  Als je er zeker van bent dat je geen gratis tickets voor festivals meer wilt, stuur even een email naar info@appimin.com. Dan zullen wij jouw account verwijderen.

 8. Mijn vriend(in) die ik heb uitgenodigd heeft geen uitnodiging ontvangen.

  Het accepteren van de uitnodiging gebeurt via de I'M IN app. Indien er minder dan 12 uur is verstreken sinds je de uitnodiging hebt verstuurd, wordt de uitnodiging bovenaan het scherm zichtbaar zodra je de app opent. Is dit niet het geval, dan is de uitnodiging naar een verkeerd e-mailadres gestuurd (indien je met Facebook inlogt, check voor de zekerheid jouw I'M IN profiel welk e-mailadres hier staat) of er is een typefout gemaakt in het e-mailadres bij het verzenden van de uitnodiging.

  Mocht de uitnodiging inmiddels langer dan 12 uur geleden verzonden zijn, dan is deze inmiddelsverlopen.

  Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@appimin.com of bel (+31) 020 - 308 09 15. Vermeld dan de naam van het event, jouw bij I'M IN geregistreerde e-mailadres en het bij I'M IN geregistreerde adres van degene die je wilt uitnodigen heeft kunnen toesturen? Indien er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen wij diegene een ticket toesturen.

 9. Ik heb tickets gewonnen, maar ik ben verhinderd en kan niet naar het evenement toe. Kan mijn vriend(in) die ik heb uitgenodigd nog wel gebruik maken van zijn/haar kaartje?

  Als de uitgenodigde de ticket al heeft geaccepteerd en de ticket is gevalideerd, kan hij/zij gewoon gebruik blijven maken van de ticket.

  Het ticket van de winnaar kan helaas niet worden omgezet, dit staat ook in onze voorwaarden vermeld.

 10. Wanneer wordt mijn barcode zichtbaar?

  Jouw barcode zal over het algemeen 5 uur voor het evenement begint zichtbaar worden. Wanneer je geen barcode ziet, zorg dan dat je controleert of je een werkende internet verbinding hebt zodat jouw barcode geladen kan worden.

 11. Kan ik mijn barcode ook zien als ik geen internet heb?

  Ja, wanneer jouw barcode eenmaal geladen is kun je hem altijd zien. Wanneer je jouw barcode bijvoorbeeld thuis gezien hebt staat deze op jouw telefoon opgeslagen en zul je hem op het evenement niet opnieuw hoeven laden.